Olkom Group

Olkom Group посилила заходи безпеки для запобігання поширенню коронавирусу

<p>З огляду на серйозність ситуації з поширенням коронавирусной інфекції COVID-19 і дотримуючись рекомендацій КМДА, Група компаній Olkom ввела додаткові заходи щодо попередження поширення коронавирусу у всіх своїх структурних підрозділах.</p> <p>З метою турботи про здоров'я співробітників і гостей БЦ Sunflower, на всіх входах, поверхах і в туалетних кімнатах бізнес-центру і виробничих приміщень встановлені додаткові диспенсери з дезінфікуючими засобами для персональної гігієни. Дотримується контроль доступу працівників на робочі місця з боку медперсоналу. У разі виявлення симптомів нездужання, люди прямують додому з рекомендацією звернутися за професійною медичною допомогою.</p> <p>«Здоров'я людей і безпека завжди стоять на першому місці в нашій Компанії. У ситуації, що склалася, ми дотримуємося всіх рекомендованих заходів для захисту здоров'я працівників, клієнтів і партнерів, - коментує Ніна Лещенко, СОО Olkom Group. - Проводиться інформування колективу про методи запобігання зараженню. Всі співробітники Групи забезпечені захисними масками і рукавичками. Також введені додаткові санітарно-гігієнічні заходи на робочих місцях - кожні 6 годин у всіх приміщеннях проводиться вологе прибирання з використанням спеціальних дезінфікуючих засобів».</p> <p>На даний момент компанія розглядає можливість переведення на роботу з віддаленим доступом співробітників, у яких діти не досягли 12-річного віку. Також мінімізовані ділові поїздки, а зустрічі проводяться в онлайн форматі.</p>

Olkom Group

пр. Науки, 3,