Olkom Group

Olkom Group — сильний HR-бренд, побудований на цінностях компанії

Початок 2020 року безперечно став знаковим для Olkom Group. Динамічні зміни в кон'юнктурі ринку спонукають компанію бути більш мобільною і уважною до інтересів клієнтів. Саме тому компанія пішла на важливий крок кадрових змін, які тривають і зараз. Відбулося оновлення команди топ-менеджменту, розширення і посилення департаменту продажів. Розпочато створення R&D відділу і освоєння навичок оптимізації виробництва за технологією Lean.

<p>Початок 2020 року безперечно став знаковим для Olkom Group. Динамічні зміни в кон'юнктурі ринку спонукають компанію бути більш мобільною і уважною до інтересів клієнтів. Саме тому компанія пішла на важливий крок кадрових змін, які тривають і зараз. Відбулося оновлення команди топ-менеджменту, розширення і посилення департаменту продажів. Розпочато створення R&D відділу і освоєння навичок оптимізації виробництва за технологією Lean.</p> <p>Група компаній Olkom послідовно рухається до своєї стратегічної мети - побудови компанії міжнародного рівня. Для посилення ключових позицій і забезпечення конкурентоспроможності Компанія робить ставку на інвестиції в людський капітал. «Однією з головних особливостей Olkom Group, що об'єднує наших співробітників в групу однодумців, є корпоративна культура, орієнтована на максимальну ефективність і побудована на концепції бережливого виробництва. Вона заснована на відповідальності кожного працівника, командній роботі та взаємній підтримці, — розповідає Ганна Олексенко, ключовий акціонер Olkom Group. — Багато хто з наших співробітників працюють в компанії вже 10, а то і 15 років, що є найкращим доказом того, наскільки ми цінуємо і винагороджуємо їх за внесок в загальну справу».</p> <p>Olkom Group — одне з провідних і значимих підприємств харчової промисловості України, що тягне за собою підвищені вимоги до рівня професійних компетенцій команди. Тому для Компанії важливо залучення кращих фахівців галузі та безперервне вдосконалення їх практичних навичок і знань по всіх ключових напрямах, необхідних для реалізації поточних і майбутніх проектів.</p> <p>«Цілі, які стоять перед нашою командою, вимагають максимальної самовіддачі. Ми цінуємо професіоналізм, ініціативність, готовність діяти і брати відповідальність за результат — свій і своєї команди, — коментує Олена Бєлова, директор по персоналу Olkom Group. — Ми розуміємо, що люди з такими компетенціями, які до того ж поділяють корпоративні цінності Групи — це запорука нашого спільного успіху. Тому ми націлені на утримання в команді саме таких людей і залучення нових фахівців, які прагнуть до досягнення кращих результатів».</p> <p>В даний час в компанії працюють понад 400 осіб. Кожному співробітнику надані рівні можливості для навчання, особистісного та професійного розвитку. І, як правило, працівники, які показують високі результати і володіють такими якостями, як чесність і ініціативність, досить швидко займають керівні посади: 70% лідерів компанії побудували свою кар'єру в Olkom Group.</p>

Olkom Group

пр. Науки, 3,